11.11.1999 sigorta girişim 01.01.2003 = 31.12.2014 arası ilçe belediyenin su ve kanalizasyonda işlerinde çalıştım ilk girdigim yıl izin kullandım birdaha hiç kullanmadım sözleşmem bitince dışarıda kaldım büyükşehir belediyesinde ocak 2015 işe başladım beni işe sıfırdan başladığımı söylediler tazminatımı alabilirmiyim ve ne kadar 2014 aralık bodrom 1701 tl çalışma süre içinde sadece bir defa yıllık izin kullandım ve kalan izin ücretini de alabilirmiyim
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Aşkın Durmuş,
Kıdem tazminatı alabilmeniz için iş yerinizde en az 1 yıl çalışmış olmanız ve işten kendi isteğiniz dışında ayrılmış olmanız gerekmektedir. 01.01.2003 - 31.12.2014 tarihleri arasında ilçe belediyesinde çalıştığınız sürede kıdem tazminatı hakkınız doğmuştur. Bu süre zarfında yıllık izinlerinizi kullanmadıysanız, kullanılmayan izinler için de ücret talep edebilirsiniz.
Kıdem tazminatı hesaplaması için son brüt ücretiniz üzerinden her yıl için 30 günlük ücret hesaplanır. 31.12.2014 tarihli bordronuzda brüt ücretiniz 1701 TL olduğuna göre, 12 yıllık çalışma süreniz için kıdem tazminatı hesaplaması aşağıdaki gibi olacaktır:
1701 TL x 12 yıl = 20,412 TL
Ayrıca, kullanılmayan izin günleriniz için de ücret talep etme hakkınız bulunmaktadır. İzin ücreti de son brüt ücretiniz üzerinden hesaplanır.
Bu durumda, ilçe belediyesinden hem kıdem tazminatı hem de kullanılmayan izin ücretlerinizi talep edebilirsiniz.
Büyükşehir belediyesinde ise kıdem tazminatı hakkınız başlangıç tarihine göre yeniden değerlendirilecektir.
Daha kesin ve detaylı bilgi almak için bir iş hukuku uzmanına danışmanızı öneririm.
Aşkın Dürmüş
05 Mayıs 2024 Pazar11.11.1999 sigorta girişim 01.01.2003 = 31.12.2014 arası ilçe belediyenin su ve kanalizasyonda işlerinde çalıştım ilk girdigim yıl izin kullandım birdaha hiç kullanmadım sözleşmem bitince dışarıda kaldım büyükşehir belediyesinde ocak 2015 işe başladım beni işe sıfırdan başladığımı söylediler tazminatımı alabilirmiyim ve ne kadar 2014 aralık bodrom 1701 tl çalışma süre içinde sadece bir defa yıllık izin kullandım ve kalan izin ücretini de alabilirmiyim
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiAşkın Durmuş,
Kıdem tazminatı alabilmeniz için iş yerinizde en az 1 yıl çalışmış olmanız ve işten kendi isteğiniz dışında ayrılmış olmanız gerekmektedir. 01.01.2003 - 31.12.2014 tarihleri arasında ilçe belediyesinde çalıştığınız sürede kıdem tazminatı hakkınız doğmuştur. Bu süre zarfında yıllık izinlerinizi kullanmadıysanız, kullanılmayan izinler için de ücret talep edebilirsiniz.
Kıdem tazminatı hesaplaması için son brüt ücretiniz üzerinden her yıl için 30 günlük ücret hesaplanır. 31.12.2014 tarihli bordronuzda brüt ücretiniz 1701 TL olduğuna göre, 12 yıllık çalışma süreniz için kıdem tazminatı hesaplaması aşağıdaki gibi olacaktır:
1701 TL x 12 yıl = 20,412 TL
Ayrıca, kullanılmayan izin günleriniz için de ücret talep etme hakkınız bulunmaktadır. İzin ücreti de son brüt ücretiniz üzerinden hesaplanır.
Bu durumda, ilçe belediyesinden hem kıdem tazminatı hem de kullanılmayan izin ücretlerinizi talep edebilirsiniz.
Büyükşehir belediyesinde ise kıdem tazminatı hakkınız başlangıç tarihine göre yeniden değerlendirilecektir.
Daha kesin ve detaylı bilgi almak için bir iş hukuku uzmanına danışmanızı öneririm.